Νέα / Άρθρα

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε νέα και άρθρα σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα μας...

September 2017

Ιδέα όπως λέμε… Concept Spinning Lures της Milo!

Έχοντας ως ατού την Ιταλική φινέτσα και ποιότητα, η Milo κατακτά μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ψαράδων. Η νέα… «ιδέα» της μας τράβηξε το ενδιαφέρον και αποφασίσαμε..

June 2017

Glider Shad από την Delalande

Το λαβράκι θεωρείται ένα από τα κορυφαία θηράματα στη κατηγορία του spinning καθώς είναι εκ φύσεως ένα έξυπνο και καχύποπτο ψάρι. Η αλίευση του με τη τεχνική του spinning γίνεται μ..

Baby Buster Shad από την Delalande

Η εμφάνιση των μικρών κυνηγόψαρων έχει γίνει αισθητή και η τεχνική του LRF είναι από τις πιο αποδοτικές. Όμως ποια είναι τα αποδοτικότερα δολώματα που θα μπορούσαν να μας φέρουν τα..

April 2017

Έκθεση Boat-Fishing 2017

Η εταιρία μας , για άλλη μια χρονιά πήρε μέρος στην έκθεση Boat&FishingShow 2017 όπως άλλωστε κάνει από την αρχή λειτουργίας της συγκεκριμένης έκθεσης έχοντας σαν κύριο αντικεί..

Νatex 2017 :: Μερικά τετραγωνικά σιλικόνης

Φέτος μετά από πολλά χρόνια αποχής από την έκθεση NATEX, η εταιρία αποφάσισε να λάβει μέρος με μοναδική σκέψη την προβολή της γκάμας της Γαλλική εταιρία παραγωγής softbait, Delalan..

February 2017

Φθηνό και πρακτικό κάθισμα αλιείας

Από σήμερα προσθέτουμε ακόμα ένα κάθισμα στην συλλογή μας ... Πρόκειται για το Venus , ένα πρακτικό αναδιπλόυμενο μικρό κάθισμα με δερματίνη και σύνθεση από πλαστικό και αλουμίνιο ..

Kayak Fishing : Η νέα τάση στο ψάρεμα!

Kayak! Μία λέξη που για πολλούς θυμίζει την εξόρμηση την καθημερινότητα, και για λίγους είναι μία απόδραση από το στατικό ψάρεμα. Αν και πλεούμενο, περιλαμβάνεται στην κατηγορία το..

January 2017

Neo Shad & Fire Eel για το 2017 από την Delalande!

Για το 2017, η γνωστή σε όλους μας Delalande ανανεώνει την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της με νέα μοντέλα. Ανάμεσα τους υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν τα ..

December 2016

Shad GT από την Delalande

H Shad GT από την Delalande είναι μια σειρά σιλικονούχων τεχνητών δολωμάτων αρκετά γνωστή στο ευρύ κοινό των ψαράδων καθώς έκανε την εμφάνιση της στην αγορά το 2013. Πρόκειται για ..

November 2016

Βήμα 3ο : Ώρα για δράση!

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίζει κάποιος να ασχοληθεί με το Εγγλέζικο ψάρεμα, έχει μία και μόνο εικόνα στο μυαλό του και δεν είναι άλλη από το βύθισμα του φελλού κάτω από την επ..

Εμφάνιση 1 έως 10 από 35 (4 Σελ.)